Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ameli cég alapitása

Ameli cég alapitása

 

Hogyan is alakult meg a cég?

Egy félreeső kis területen nőttem fel, Kárpátalján - ebből kifolyólag azon szerencsés emberek közé sorolhatom magam, akik a természet lágy ölén, a friss levegővel szívták magukba a vidék és a természet iránti szeretetet, törődést. Ha rajtam múlna, a következőképp írnám le a tájat: egekbe nyúló hegyek, a végtelenségig zöldellő fák, földek, kristálytiszta vizek, források s az a tipikus, erdős környezet, ami miatt az ember legszívesebben körbeölelné a világot, akárcsak a mesékben. A természettel, virágokkal és különböző növényekkel való törődés mondhatni bele van kódolva a vérembe, ugyanis már kiskorom óta különleges kötelék fűz hozzájuk – drága nagyszüleim tanítottak arra, hogy a természet iránti szeretet, s annak megbecsülése igazán sokat számít.

Egyetértek Kocsis Noémi szavaival, aki szerint a természet közelsége ellazít és fel is dob, sokak szerint a legjobb kedélynyugtató. Érdekesség, hogy a virágok iránti szeretetem, nyugodt, gyengéd természetem, valamint a munkám iránti elkötelezettségem miatt a Gyengéd Virág becenevet kaptam szeretteimtől.

Nyilván felvetődik bennetek a kérdés, hogy hogyan is kezdtem a vállalkozást, hisz mindenki indul valahonnan. A következő kérdésetek pedig az lehet, hogy miért éppen a kozmetikumokra esett a választásom. Hol volt, hol nem volt alapon indulok el, tehát egy nap úgy döntöttem, hogy szeretnék valami olyasmit ajándékozni családomnak, szeretteimnek, amelyet én készítek el, saját két kezemmel. Választásom a szappanra esett, így hát utánanéztem hogyan kell szappant készíteni, természetes hozzávalókkal. Az úgynevezett szappan levendula kivonaton és kecsketejen alapult s meglepetésemre az általam készített termék annyira elnyerte mindenki tetszését, hogy egyre csak azt kérdezték, mikor készítek ismét, rendelhetnének-e tőlem, stb. Ennek fényében egyre jobban beleástam magam a természetes alapanyagokból készülő kozmetikumok világába, mondhatni belecsöppentem, akár Alice a Csodaországba. Így indult közel 6 éve az Ameli.

 

 

Keresés