Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ameli név eredete

Ameli név eredete

Honnan ered az Ameli név?

Nos, ez igazán közel áll szívemhez, ugyanis a cégemet kislányom után neveztem el, aki alapításakor még csak 1 éves volt, most pedig már 7, bizony, repül az idő.

Kicsit bővebben márkáról: szinte magától értetődő az, hogy cégünk székhelye a Kárpátokban található, s mindennapi munkánkat az előző posztokban leírt, csodálatos környezet övezi.  Fontos tudni, hogy az Ameli termékek alapanyaga a virágvíz, amelyet egy különleges szerkezet segítségével készítünk el: első lépésként szirmot öntünk a kannába, felfőzzük a vizet, s ez a különleges kanna kinyeli, kipréseli a virágszirmok jótékony adalékát. A virág vízen kívül az összes többi alapanyag is natúr, természetes s a Kárpátokban nő, onnan származik.

Termékeink közel 100%-ban vegánok, a viasz az egyetlen olyan termék, amellyel dolgozunk, ami nem az. Mondanom sem kell, fontosnak tartom a természet közelségét, ugyanis, ahogyan Julian Brass írta: „A természet az egyik legnagyszerűbb ajándék, amit kaptunk. A lágyan hullámzó zöld rétek, az erdők, a fák; a kék ég; a csípős, hideg szél; a forró napsütés; a fehér hótakaró. Ezek mind kivételes dolgok, amelyeket meg kell becsülnünk (…).”

Keresés