Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ameli Flower Cosmetics - a virágviz alapú kozmetikum!

A hidrolátumok mibenléte és miért használd őket

A hidrolátumok, vagy más néven aromavizek vagy hidroszol, a növények többnyire illatos, vizes kivonatai, amelyek a gőzlepárlás során jönnek létre. Cégünk egyik különlegessége, hogy termékeink virágvíz alapúak. A hidrolátum egyébként az egyik legnépszerűbb virág vagy növényi kivonat, amely minimális környezeti terheléssel jár.

Előállítási alapanyagként a virágokat, leveleket, gyógynövényeket, növényeket használunk. A hidrolátumok megvédik a test érzékeny területeit és jó hatással vannak a gyulladásra hajlamos bőrre. Sőt, a lepárolt növénytől függően a virágvizek lehetnek fertőtlenítő, nyugtató, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatásúak. A levendula hidrolátum jó hatással van a dagadt lábakra, a kamilla alapú erős gyulladáscsökkentő, így sebekre, bőrpírra minden esetben alkalmazható, a rózsa hidrolátum megcélzott hatásterülete a szem környékének vékony bőre.

Azt is érdemes tudni, hogy a hidrolátum rendkívül könnyű textúrájú, így nem nehezíti el a bőrt, nem tömi el a pórusokat, nem képez réteget a bőrfelszínen. Továbbá a hidrolátumok rendkívül könnyen és nyom nélkül felszívódnak, így nem kell tartanunk attól sem, hogy összeszennyezik a ruhánkat, zsírosítják a hajunkat. 

2020. 11. 17. 18:38:08
2020. 11. 17. 12:00:22
2020. 11. 17. 11:27:31

Keresés