Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kíváncsi vagy arra, hogy mi a tökéletes bőrápolás titka?

Nos, erre a válasz egyetlen szó: AMELI.

Most, hogy weboldalunkra tévedtél örömmel mutatjuk be neked márkánkat, amely rövid időn belül a kedvenc kozmetikumoddá válhat. Az Ameli olyan termékeket biztosít számodra, amelyek vegánok, csomagolásuk lebomló, valamint csakis cruelty free anyagokkal dolgozunk. Gondolhatod, hogy igen, ez mind szép és jó, de mit is jelentenek ezek a szavak?

Nos, kozmetikumunk 99%-ban vegán, azaz nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt és/vagy állatok által előállított nyersanyagot, kivéve a viaszt. Kiemelendő, hogy az Ameli cruelty-free kozmetikum, vagyis kegyetlenség mentes. Ez azt jelenti, hogy a gyártási folyamat egyik szakaszában sem teszteljük termékeinket állatokon. Mind a termék, mind pedig a csomagolása ember-és természetbarát, újrahasznosítható, natúr illetve organikus. A legtöbb natúr termékhez hasonlóan az Ameli-kozmetikumoknak is megvan a megadott, feltüntetett szavatossági ideje.

Továbbá termékeink összetevőinek szempontjából az sem mellékes, hogy növényi alapanyaginkat a gyönyörű, híres-neves Kárpátokból, Kárpátaljáról szerezzük be, gondosan összeválogatva, s minden kozmetikum alapja a teljes, 100%os virágvíz, amelyet különleges virágpréselő kanna segítségével nyerünk ki a virágsziromból.

Nos, ha már rövid ismertetőnk ezen részéhez érkeztél úgy véljük, tartozunk annyival, hogy elmeséljük az Ameli termékek történetét. Cégünk megálmodója, Marina Kárpátalján, a hegyekben nevelkedett, mondhatni a természet lágy ölén, s már idestova 6 éve annak, hogy megalapította a termékcsaládot. A természetes, kézzel készült kozmetikumok iránti szeretete egy hobbinak indult, ugyanis valami sajáttal, személyessel szerette volna meglepni szeretteit, s ezáltal esett hand-made szappanra a választása. Szinte mondanunk sem kell, hogy a szóban forgó szappan akkora sikert aratott, hogy az emberek nem tudtak betelni vele, így kezdett el gondolkodni azon, hogy komolyabban foglalkozik majd a kozmetikumokkal, s azok természetes módon történő előállításával. Az utolsó löketet kislánya adta meg számára, aki csupán egy éves volt, mikor édesanyja úgy döntött, beindítja a vállalkozását, amelyet gyermeke után, Amelinek nevezett el, s részben emiatt a kozmetikumok gyermekbarátok.

Marina, és összességében a termékek, az Ameli célja az, hogy szeretetet adjunk át a világ, a vásárlóink számára, termékeinken keresztül. Egy termék felér egy hatalmas, gyengéd öleléssel. Szakembereink nyitottak és közvetlenek, így biztosítják a felhőtlen, kényelmes vásárlói élményt mindenki számára. Ameli – a bőröd meghálálja. 

Keresés