Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási feltételek

 

Cégadatok


Kárpátalja Kincse Kft.

Cím:1052 Budapest, Petöfi Sándor u. 11 (nem átvételi pont!) 
Tel: +36 70 335 3557
Adószám: 28787963-2-41
Cégjegyzékszám:  0109-09-373893

 

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Lehetőség van részletes keresésére, valamint szűrőkkel csökkenthető a találatok száma.

 

Az áruházban található termékekről részletes leírást olvashat a termékoldalon, valamint látható, hogy van-e raktáron az adott áruból. A kosár jelre kattintva a kiválasztott terméket a kosárba helyezheti, melynek tartalmát módosíthatja, illetve törölheti az adott tételt. A megrendelés folytatásához, először meg kell adnia a szükségeses információkat, például kapcsolattartó adatai, szállítási és számlázási adatok, majd kattintson a „Megrendelem most" gomba.

 

A későbbi kényelme érdekében áruházunkban regisztrálhatja magát, így később e-mail címének és jelszavának megadása után azonnal folytathatja a vásárlást, nem kell újra megadnia adatait. Sikeres a belépést követően, megjelenik a kilépés gomb, mely segítségével elhagyhatja az áruházat. A megrendelés feldolgozásáról e-mailben értesítjük.

 

A termék átvétele

 

PostaPont
Az Önhöz legközelebb eső Magyar Posta fiókjaiban valamint a MOL töltőállomásokon és Posta Csomagautomatáknál veheti át rendelését.


Házhoz szállítás futárral 24 órán belül (a termék készletre érkezésétől számítva) 

Budapesten és vidéken is


Díjazás

0-20 000 Ft-ig  1200Ft

20 000 Ft felett díjatlan

Lehetséges fizetési módok

 

 

  • SimplePay
  • Banki átutalás

 

Név: Kárpátalja Kincse Kft.

Számlavezető bank: OTP Bank

Bankszámlaszám: 11701004-25970773-00000000

Megjegyzés: kérjük ha lehetséges, a könnyebb azonosításért tüntesse fel a megrendelés számát. A megrendelés számát az automatikus visszaigazoló e-mailben találja a rendelésszám megnevezésnél.

 

Mi a garancia, hogy eredeti terméket kap?
Tisztában vagyunk vele, hogy az internetes vásárlás, bár egyre elterjedtebb és egyre hétköznapibb, de továbbra is egy bizalmi kérdés eladó és vásárló között. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy minden parfümre és illatszerre 100%-os eredetiségi garanciát vállalunk. 

 

Miért merjük ezt megtenni?
Mert partnereink és beszállítóink, olyan ellenőrzött kapcsolatok, akiknek a termékeik 100%-osan bevizsgáltak és 100%-ig eredetiek. A garanciát azért vállaljuk, mégis, hogy ha Ön mást tapasztalna, akkor legyen lehetősége elállni a vásárlástól.

 

Hogyan működik?
A csomag megérkezése után úgy érzi az illat nem olyan, amelyre régen emlékezett.
Jelezze nekünk telefonon vagy e-mailben, ahol leegyeztetjük, hogy Önnek a vételár visszafizetése vagy egy másik ugyanilyen, esetleg egy másik típusú termékre jobb a csere és már intézkedünk is!

 

A vásárlástól számított 14 napon belül jelezze, ha "rendellenességet" tapasztal, és ha jelzett, akkor attól a pillanattól már ne használja a terméket. Ezt követően terméket be kell hozni az üzletbe, vagy pedig el kell juttatni hozzánk postán, a vételárat a vásárlástól függően készpénzben vagy utalással fizetjük Önnek vissza.

 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

 

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ.
Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az „Kapcsolat" menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető.
Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

 

Keresés